Kids&Us Balaguer

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Mònica

  Mònica

  Hello! Sóc la Mònica, directora de Kids&Us Balaguer. Vaig estudiar enginyera química (URV) i seguidament vaig fer el Màster de professorat de secundària (URLL), la qual cosa em permet combinar les meves habilitats per les ciències i la meva passió per la docència. Em considero una persona dinàmica, amb ganes d'ensenyar i al mateix temps d'aprendre. L'any 2018, viatjant per diferents països, vaig fundar Rubikids, on vaig adonar-me de la necessitat d'innovació en l'educació i com és d'indispensable l'anglès avui en dia. El mètode Kids&Us combina aquests dos pilars, aprenent d'una manera natural, divertida i intuïtiva. M'agrada formar part de la família Kids&Us, i tu? Vols aprendre anglès i compartir amb nosaltres aquesta experiència? See you in the school!

 • Laia A.

  Laia A.

  Hello! Soc la Laia Aguilà i tinc 22 anys. Actualment, estic acabant el doble grau de Filologia Hispànica, Llengües aplicades i Traducció a la Universitat de Lleida. Des que anava a l'escola, sempre m'han interessat els idiomes i el seu aprenentatge. És per això que des dels 16 anys he estat involucrada en el món de l'educació a través de l'ensenyament i reforç acadèmic personal dirigit tant a infants com a adolescents. Aquest any, estaré realitzant les pràctiques del grau a l'acadèmia, la qual cosa em té molt entusiasmada i motivada. Kids&Us ofereix un sistema educatiu diferent de l'habitual i estic convençuda que serà una experiència molt gratificant on tant els alumnes com jo podrem aprendre molt i gaudir d'una convivència educativa més interactiva i dinàmica.

 • Anna

  Anna

  Bones! Jo sóc l'Anna, sóc d'Os de Balaguer. Vaig estudiar el Grau d'Educació Infantil i a continuació vaig fer el màster en Neuropsicologia de l'Educació. Vaig estar uns mesos a Irlanda i a Tailàndia fent un voluntariat, els quals m'ha permès estar en contacte amb la llengua i la cultura anglesa. Fa anys que em dedico al món de l'educació, el qual m'apassiona, veient diferents tipus d'ensenyaments, mètodes i recursos. Estic molt il·lusionada per formar part d'aquest projecte el qual treballa amb els infants d'una manera interactiva i vivencial, fent-los partíceps a l'hora d'adquirir nous aprenentatges amb un enfoc lúdic. Let's go and have fun!!!

 • Carol

  Carol

  Hello! Sóc la Carol i sóc mare d'un nen de 3 anys. Vaig cursar part de primària i batxillerat als Estats Units i, des de llavors, practico i utilitzo l'anglès cada dia. M'ha permès viatjar, conèixer i obrir-me a altres cultures, aconseguir nous espais de treball, buscar informació, estudiar… Tant a nivell professional com personal, és una eina que m'ha estat molt útil i continua sent. Vaig estudiar Disseny Gràfic i Art. Actualment estudio Teràpia Gestalt. També faig tallers creatius, de pintura, dibuix, aquarel·la i Artteràpia. M'entusiasma ser part de Kids & Us, trobo que és un mètode molt eficient i divertit i que tant jo com els nens gaudim. M'agrada ser part d'un equip de professionals responsables, on es respira bon ambient i dedicació a la tasca.

 • Edurne

  Edurne

  Hola, hola! Sóc l'Edurne, tinc 30 anys i sóc de Balaguer. Diplomada en Educació infantil i primària, Titulada en llengües estrangeres (anglès i francès) i Postgraduada en gestió emocional. Sóc una noia molt entusiasta i apassionada pel món docent, el multilingüisme i la música. Des de ben petita i de la mà de la música, va ser que vaig tenir un primer contacte amb l'anglès i avui dia aquest vincle encara és vigent. He viscut algun temps a Nova York i això m'ha permès prendre impuls en la parla anglesa i créixer, sobretot, professionalment. Sóc mestra d'anglès en un centre educatiu de Balaguer i un bon grapat d'inquietuds i motivacions m'han dut a donar la mà al Sam i l'Emma a Kids&Us, fet que em fa especialment il·lusió i m'agradaria compartir amb tots els nens i nenes que tinguin ganes d'aprendre anglès d'una forma lúdica i engrescadora.

 • Laia

  Laia

  Hi everyone! Sóc la Laia Burgués, tinc 23 anys i sóc de Balaguer. Des de ben petita m'ha apassionat el món de l'educació i l'aprenentatge de la llengua anglesa. És per això que des del primer moment vaig tenir clar que havia de cursar el grau d'Educació Primària amb el pla Bilingüe a la Universitat de Lleida. Durant aquests anys he treballat amb infants i he viscut experiències que m'han ajudat a millorar el meu nivell i habilitats en llengua anglesa així com experimentar noves cultures i maneres de fer. També he treballat d'Au Pair a Alemanya i he viscut uns mesos a Hongria per realitzar un Erasmus Pràctiques. Aquest és el meu primer any com a teacher del Kids&Us, estic molt contenta i a la vegada il·lusionada de formar part d'aquest equip de professionals i veure com els nens i nenes aprenen, s'enriqueixen i es diverteixen.

 • Joana

  Joana

  Hola! Sóc la Joana, tinc 21 anys i sóc de Linyola. Actualment estic cursant a la Universitat de Lleida l'últim curs del grau d'Estudis Anglesos i el segon de Filologia Hispànica. També he estat uns mesos d'Erasmus a Hamburg, Alemanya, una experiència que em va permetre practicar la llengua anglesa tan en l'estudi com en la vida quotidiana. Sempre m'ha agradat treballar amb nens i nenes i, de fet, fer de monitora de lleure als casals d'estiu és una de les meves passions, juntament amb la natació, aprendre idiomes i viatjar. Considero que formar part del món de l'educació ha de ser vocacional i, personalment, crec que sóc molt afortunada de dedicar-me a l'ensenyament en anglès. Estic molt feliç i motivada de tenir l'oportunitat de formar part de Kids&Us i seguir disfrutant de l'anglès d'una manera tan original i divertida.

Compartiu-ho >