Kids&Us Balaguer

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Mònica

  Mònica

  Hello! Sóc la Mònica, directora de Kids&Us Balaguer. Vaig estudiar enginyera química (URV) i seguidament vaig fer el Màster de professorat de secundària (URLL), la qual cosa em permet combinar les meves habilitats per les ciències i la meva passió per la docència. Em considero una persona dinàmica, amb ganes d'ensenyar i al mateix temps d'aprendre. L'any 2018, viatjant per diferents països, vaig fundar Rubikids, on vaig adonar-me de la necessitat d'innovació en l'educació i com és d'indispensable l'anglès avui en dia. El mètode Kids&Us combina aquests dos pilars, aprenent d'una manera natural, divertida i intuïtiva. M'agrada formar part de la família Kids&Us, i tu? Vols aprendre anglès i compartir amb nosaltres aquesta experiència? See you in the school!

 • Emma

  Emma

  Bones! Jo sóc l’Emma, sóc de Barcelona però ara visc a Balaguer. Vaig estudiar Magisteri Infantil a la Universitat de Barcelona amb menció de psicomotricitat. Quan vaig acabar la carrera vaig decidir anar als Estats Units a treballar d’Au Pair, vaig viure durant un any amb una família de Califòrnia a la ciutat de San Francisco. Per altra banda, sempre he estat en contacte amb la cultura britànica ja que la meva mare és Anglesa. Fa anys que em dedico al món de l’educació, el qual m’apassiona, veient diferents tipus d’ensenyaments, mètodes i recursos. Estic molt il·lusionada per formar part d’aquest projecte el qual treballa amb els infants d’una manera interactiva i vivencial, fent-los partíceps a l’hora d’adquirir nous aprenentatges amb un enfoc lúdic. Let’s go and have fun!!!

 • Carol

  Carol

  Hello! Sóc la Carol i sóc mare d'un nen de 3 anys. Vaig cursar part de primària i batxillerat als Estats Units i, des de llavors, practico i utilitzo l'anglès cada dia. M'ha permès viatjar, conèixer i obrir-me a altres cultures, aconseguir nous espais de treball, buscar informació, estudiar… Tant a nivell professional com personal, és una eina que m'ha estat molt útil i continua sent. Vaig estudiar Disseny Gràfic i Art. Actualment estudio Teràpia Gestalt. També faig tallers creatius, de pintura, dibuix, aquarel·la i Artteràpia. M'entusiasma ser part de Kids & Us, trobo que és un mètode molt eficient i divertit i que tant jo com els nens gaudim. M'agrada ser part d'un equip de professionals responsables, on es respira bon ambient i dedicació a la tasca.

 • Edurne

  Edurne

  Hola, hola! Sóc l'Edurne, tinc 30 anys i sóc de Balaguer. Diplomada en Educació infantil i primària, Titulada en llengües estrangeres (anglès i francès) i Postgraduada en gestió emocional. Sóc una noia molt entusiasta i apassionada pel món docent, el multilingüisme i la música. Des de ben petita i de la mà de la música, va ser que vaig tenir un primer contacte amb l'anglès i avui dia aquest vincle encara és vigent. He viscut algun temps a Nova York i això m'ha permès prendre impuls en la parla anglesa i créixer, sobretot, professionalment. Sóc mestra d'anglès en un centre educatiu de Balaguer i un bon grapat d'inquietuds i motivacions m'han dut a donar la mà al Sam i l'Emma a Kids&Us, fet que em fa especialment il·lusió i m'agradaria compartir amb tots els nens i nenes que tinguin ganes d'aprendre anglès d'una forma lúdica i engrescadora.

 • Laia

  Laia

  Hi everyone! Sóc la Laia Burgués, tinc 23 anys i sóc de Balaguer. Des de ben petita m'ha apassionat el món de l'educació i l'aprenentatge de la llengua anglesa. És per això que des del primer moment vaig tenir clar que havia de cursar el grau d'Educació Primària amb el pla Bilingüe a la Universitat de Lleida. Durant aquests anys he treballat amb infants i he viscut experiències que m'han ajudat a millorar el meu nivell i habilitats en llengua anglesa així com experimentar noves cultures i maneres de fer. També he treballat d'Au Pair a Alemanya i he viscut uns mesos a Hongria per realitzar un Erasmus Pràctiques. Aquest és el meu primer any com a teacher del Kids&Us, estic molt contenta i a la vegada il·lusionada de formar part d'aquest equip de professionals i veure com els nens i nenes aprenen, s'enriqueixen i es diverteixen.

 • Joana

  Joana

  Hola! Sóc la Joana, tinc 21 anys i sóc de Linyola. Actualment estic cursant a la Universitat de Lleida l'últim curs del grau d'Estudis Anglesos i el segon de Filologia Hispànica. També he estat uns mesos d'Erasmus a Hamburg, Alemanya, una experiència que em va permetre practicar la llengua anglesa tan en l'estudi com en la vida quotidiana. Sempre m'ha agradat treballar amb nens i nenes i, de fet, fer de monitora de lleure als casals d'estiu és una de les meves passions, juntament amb la natació, aprendre idiomes i viatjar. Considero que formar part del món de l'educació ha de ser vocacional i, personalment, crec que sóc molt afortunada de dedicar-me a l'ensenyament en anglès. Estic molt feliç i motivada de tenir l'oportunitat de formar part de Kids&Us i seguir disfrutant de l'anglès d'una manera tan original i divertida.

Compartiu-ho >