Kids&Us Balaguer

A KIDS&US BALAGUER ens posem la Gorra!!!

Publicat 01/10/2021 per Kids&Us Balaguer

S'apropa una nova edició de la festa solidària "Posa't la Gorra Balaguer" 2021. Una festa que permet compartir amb la societat la realitat de les famílies amb un infant o adolescent amb càncer d'un entorn lúdic i festiu, contribuint així a normalitzar la malaltia. A més, la campanya "Posa't la Gorra!" és la font principal de recursos de l' AFANOC.

Kids&Us Balaguer vol col·laborar en aquesta festa i volem invitar-vos a la StoryTime que realitzarem el diumenge 10 d'octubre a les 11.15 h a l'ESPAI 12 (al costat del parc del Morter

Què és una Storytime for Kids?
L'hora del conte (en anglès Storytime) és la representació d'una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari per assegurar que els nens puguin gaudir d'un espectacle en anglès.

En què consisteix?
Durant la Storytime s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als més menuts unes històries divertides i entenedores gràcies a les quals es facilita la interacció entre els actors i el públic.

 

Més informació:

       Durada de l’activitat: 30 minuts.

       Edat recomanada: de 3 a 8 anys

 

 

Vols saber de què anirà aquesta història?

Una nena rep una invitació per anar a la festa d'aniversari de la reina d'Anglaterra i viatja per tot el món per trobar el regal adient. Un cop el té, es presenta a la festa... i la reina també li fa un regal d'allò més especial, a ella i a tots els nens del públic.

T'hi esperem!!!

 

L'equip de Kids&Us Balaguer

Compartiu-ho >